www.yagizanaokulu.k12.tr

Milli Eğitim Bakanlığı
Türkiye Eğitim

Duyurular

Değerli veliler servisle alınan çocukların servis gelmeden teslim noktasında hazır bulunması sıradaki velinin bekletilmemesi açısından önemlidir.Bu konuda gerekli özenin gösterilmesi tüm velilerin ve okulunuzun arzusudur.Önemle rica ederiz.

Okula gönderilen hurç,çamaşır ve özellikle ilaçların üzerine çocuk isimleri yazılmasını rica ederiz.

Değerli velilerimiz; Pazartesi oyuncak,salı kitap,çarşamba puzzle,perşembe paylaşma ve cuma okulumuzda Cd günü olarak planlanmıştır.Bu günlerin dışında anılan materyallerin okula gönderilmemesini önemle rica ederiz.

değerli velilerimiz çocuklarınızın okul içi ayakkabılarını ve yatak takımlarını gözden geçirmenizi, mevsime uygun olmayanları değiştirmenizi rica ederiz.Bu konuda sınıf öğretmenlerimizden bilgi ve destek alabilirsiniz.

web sitemiz 2015-2016 Öğretim yılında güncellenerek sizlere bilgi ulaştıracaktır.Çocuklarınızın resimlerine size özel tanımlanan şifreler ile ulaşabilirsiniz.

Eylül 2015 tarihli yemek listemiz web sitemize eklenmiştir.

Tel: 0.312 482 50 74 pbx

Deftere Yazılanları Oku
Ziyaretçi Defterine Yaz

Site İstatistikleri

Toplam Ziyaretçi : 40818
Bugünkü Ziyaretçi : 10
Toplam Sayfa İzleme : 40821

Haber Grubumuz

BAHÇEMİZDEN
deneme
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AHMET YUSUF

MEZUNLARIMIZI SEVGİ İLE UĞURLADIK

2017 © Özel Yağız Anaokulu Dikmen Ankara - Tüm hakları saklıdır.
Tel: 0.312 482 50 74 pbx   Faks: 0.312 480 22 09   E-Posta:dilek_akts@hotmail.com